Onze aanpak is direct, gebaseerd op ervaring en vakkennis. Beveiliging zien wij niet als sluitpost. Wel als voorwaarde en onderdeel van een veilig en geslaagd evenement. Cey Security heeft een frisse en innovatieve blik op evenementenbeveiliging. Voorbereiding, effectieve inzet, ervaren personeel en goede aansturing zijn voor ons vanzelfsprekend.

Onze werkwijze is dat wij ieder evenement als uniek beschouwen. Wij splitsen evenementen op in deelgebieden/disciplines die wij vervolgens stap voor stap invulling geven in nauw overleg met opdrachtgevers en mogelijk gemeente en politie. Doorgaans zijn wij betrokken vanaf vergunning aanvraag tot en met de eindevaluatie van onze klanten.

Totale dienstverlening is ons uitgangspunt dus ook voor aanvullende diensten als verkeersregelaars, parkeerbeheer, EHBO/EHBD, servicemedewerkers, hostesses en brandwachten kunt u bij ons terecht.

Het is niet onze stijl om de klant te ‘overtuigen’ door met namen en referenties te strooien maar wij beschikken over een zeer indrukwekkende referentie lijst van tevreden opdrachtgevers.